Meer resultaten voor opleiding massagetherapeut

opleiding massagetherapeut
Massage Open mind.
Integrale Business Coaching. Marketing voor je eigen praktijk. Systeem Coach familieopsteller. HSP Coaching Master Class. Kinder en JongerenCoach. Integrale Business Coaching. Burn-out Bore-out Master Class. Opleiding Loopbaancoach Master. Trauma in Organisaties. Familieopstellingen met Leo. Opstellingen met Serge-Sofie. Singles Relatie Workshop.
opleiding
Opleiding Massage expert SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Iedereen die professioneel bezig wilt zijn als massagetherapeut. De mogelijkheden na deze opleiding zijn: voor jezelf een massagepraktijk opstarten, een eigen privé-sauna beginnen, samenwerken met kinesisten/ostheopaten/naturopaten/voetrelfextherapeuten, tewerkstelling in wellness en sportcentra, cruiseschepen, cityspa's, mobiele massagepraktijk, zorgcentra, ziekenhuizen. De opleiding is allround.
Taxi Charleroi Airport
Deep tissue massage Syntra AB.
Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die kan ontstaan zijn door overbelasting, verkeerde houding, trauma, Klachten worden door verschillende technieken zoals stretchen, triggerpoints en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingergewrichten en handpalmen verholpen. Deze opleiding maakt deel uit van Modulair traject Oosterse massagebijscholingen Antwerpen en Modulair traject Wellness massagebijscholingen Leuven.
boxspring
Cosmetisch masseur Syntra AB.
Onze opleiding is afgestemd op de beroepsvereisten waardoor je een extra troef in handen hebt om je te onderscheiden van je concurrenten. Deze cursus kan je volgen als je minstens 18 jaar bent en als je voldaan hebt aan de leerplicht.
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
Opleiding Masseur Beauty Lifestyle Academy.
Opleiding Masseur / Massagetherapeut. Een professioneel massagetherapeut is een meester in de massagetechnieken. Hij/ zij behandelt zowel gezonde klanten die enkel willen ontspannen, als klanten met fysieke klachten. Een professioneel masseur weet alles over het menselijk lichaam en de effecten van de verschillende massagetechnieken.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je krijgt een antwoord op deze en andere vragen tijdens deze cursus. Dankzij deze opleiding word je een professionele massagetherapeut gericht op ontspanning en relaxatie. Naast de broodnodige kennis over de spieren en de bouw van het menselijk lichaam, besteden we vooral aandacht aan de praktijk en massagetechnieken zodat je perfect voorbereid bent om je zaak in hoofd of bijberoep op te starten.
Massage workshop Mechelen.
Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is en zich wenst te verdiepen met nieuwe holistische methodes. Deze opleiding is tevens geschikt voor de geïnteresseerde die met verstand van zaken vrienden en familie wenst te verwennen of de pijn te verlichten bij recidiverende spierpijnen.
opleidingen Syntra Brussel.
Chinese Tuina-massagevorm die klachten ter hoogte van hoofd, nek en schouder verlicht. Opleiding van 2 sessies. Opleiding van 6 sessies. Vervolmaking massage: hot stone dag. Ondek het specialisatie thema van maart! Opleiding van 2 sessies. T 02 331 68 01.
Cursus Massagetherapeut Spoedcursus De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding tot massagetherapeut spoedcursus kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus massagetherapeut spoedcursus is voor iedereen toegankelijk. Je einddoel is een waardevol diploma massagetherapeut spoedcursus. Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage en wellnessbranche. Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie. Modules van de opleiding massagetherapeut / masseur. Dit is een modulaire opleiding.

Contacteer ons