Resultaten voor wellness academie gent

wellness academie gent
wellness Gent - wellness met vriendinnen.
Lage rugpijnen, nek, schouderpijnen en stramme spieren, ontspan je in de sauna, hammam, infrarood relax en jacuzzi en kom als herboren terug buiten. Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, valentijn, Kerst of nieuwjaarsgeschenk? Boek je wellness ararngement of schenk een cadeaubon.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. meer informatie
knauf
BEAUTY-OPLEIDINGEN BIJ WELLNESS ACADEMIE Oui! Magazine. BEAUTY-OPLEIDINGEN BIJ WELLNESS ACADEMIE Oui! Magazine.
De Wellness Academie voorziet dus heel wat verschillende bijscholingen en opleidingen op vlak van beauty. Al 12 jaar is het dé referentie in België en Nederland voor wellness en beautyopleidingen. Ze hebben 7 vestigingen, zodat er altijd wel eentje in de buurt is. In België vind je hen in Gent, Hasselt en Antwerpen.
lening
Beauty Lifestyle Academy.
Graag ook even op voorhand bellen om een afspraak te maken, zodat we je in zo goed mogelijk kunnen ontvangen. In september 2018 verhuizen we in Gent naar een gloednieuwe Campus, die maar liefst vijf keer zo groot is als onze huidige Campus!
binnendeur
EEN LEVEN LANG LEREN deel 1 Beautybizz.
BeautyBizz trok naar de Schoonheidsschool Antwerpen Gent Hasselt, de Wellness Academie Melle Zandhoven Limburg en het opleidingsinstituut Syntra 24 campussen verspreid over gans Vlaanderen, en nam er voor jou enkele bijzonder nuttige cursussen onder de loep. Als jonge starter is een gedegen opleiding Bedrijfsbeheer voor jou van essentieel belang.
Wellness Academie: Cursus Visagie Basis Sofie Katelijne.
In totaal bezit Wellness Academie maar liefst zes campussen, verspreid over Vlaanderen en Nederland. Ik volgde de cursus te Drongen, bij Gent. Om 10 uur stipt verwelkomde docente van dienst Nathalie Dessers ons hartelijk en gingen we gelijk aan de slag.
Gent Wellness Academie.
Gent Drongen 260. Hot stone massage. Gent Drongen 145. klanten vertellen 9 2, 626 Beoordelingen. Copyright 2018 Wellness Academie Privacy Disclaimer. Licentiehouders: BE: Alternatieva VZW Ondernemingsnr: 0861.827.974 NL: Wellness Academie BV KVK: 62819526. Opendagen / Infoavonden. Schrijf je hier in!

Contacteer ons