Resultaten voor wellness opleiding

wellness opleiding
Wellness Beauty Opleidingen Wellness Academie.
14 mei 2018. Wellness Academie is al 13 jaar dé referentie voor wie een cursus of opleiding wil volgen op het vlak van massage, schoonheidszorg, haartooi, visagie of kunstnagels! Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 20.000 studenten mogen opleiden.
opleiding
Beauty en wellness Syntra AB.
Heb jij magische handen? In onze opleiding Wellness massage leer je de theorie en praktijk om het volledige lichaam optimaal te relaxeren via massagehandgrepen en handelingen, afgeleid uit de manuele massagetherapie. Start 6/8/2018, campus Antwerpen. Naar de opleiding. Opleidingen die binnenkort starten.
dakwerker
wellness spamanagement VIVES.
Misschien zijn deze opleidingen ook iets voor jou? De laatste nieuwtjes over wellness spamanagement. VIVES lanceert unieke opleiding wellbeing en vitaliteitsmanagement in vroeger Kortrijks vlasmuseum. Interesse in wellness spamanagement bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info.
wellness brugge
Opleiding Beauty Wellness Cursussen Beauty Wellness NHA.
Schoonheid en je goed voelen, dat is waar het om gaat bij de Beauty en Wellness cursussen. Van Nail Art tot Yoga en van Visagie tot Schoonheidsverzorging: leer alles over Beauty en Wellness met de cursussen van NHA. Wil je aan de slag als schoonheidsspecialiste?
Opleiding Uitbater van een saunacenter Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Voor wie is deze opleiding bestemd. Je bent actief binnen de wellness of gezondheidswereld. Tevens heb je interesse om een wellnesscenter op te starten of wil je de mogelijkheden en haalbaarheid aftoetsen. Je moet een geldig attest EHBO bezitten om deel te kunnen nemen aan het eindexamen.
Opleiding Beauty en wellness Personenzorg opleidingen Syntra West.
ZOOmertraining: Prototypes maken met XD. ZOOmertraiing: Infographics animeren voor web. Beauty en wellness 138. Funerair en Ceremonie 6. Sport en gezondheid 31. Beauty en wellness Aromatische massage-olie. Ruik je kans om uw klant te imponeren. Opleiding van 3 sessies. Assertiviteit, omgaan met conflicten voor de huishoudhulp E964.
Home De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is erkend door het Vlaamse Gewest. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige. Onze opleidingen worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van hun vak aanleren! Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro. 6 CAMPUSSEN en 10 LESPLAATSEN. Onze zes eigen campussen zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch. Ideaal voor beauty en wellnessopleidingen! Daarnaast organiseren we in alle middelgrote steden van Vlaanderen en Brussel nog veel meer opleidingen! We zijn de ontmoetingsplaats voor professionelen uit de sector! Follow on Instagram. SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. De beste werkgevers en regios voor administratieve professionals! Apr 13, 2018. Welk lichaamstype ben jij? Opleiding Fashion Stylist.
Wellness SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Heb je belangstelling voor wellness? Wil je graag aan de slag met lichaam en geest? Dan zit je bij SYNTRA Midden-Vlaanderen aan het goede adres! Je krijgt les van echte professionals die je de kneepjes van het vak leren.

Contacteer ons