Meer resultaten voor wellness opleiding

wellness opleiding
Beauty en wellness Syntra AB.
Heb jij magische handen? In onze opleiding Wellness massage leer je de theorie en praktijk om het volledige lichaam optimaal te relaxeren via massagehandgrepen en handelingen, afgeleid uit de manuele massagetherapie. Start 6/8/2018, campus Antwerpen. Naar de opleiding. Opleidingen die binnenkort starten.
opleiding
Wellness Beauty Opleidingen Wellness Academie.
13 juli 2018. Wellness Academie is al 13 jaar dé referentie voor wie een cursus of opleiding wil volgen op het vlak van massage, schoonheidszorg, haartooi, visagie of kunstnagels! Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 20.000 studenten mogen opleiden.
spouwmuurisolatie
Uitbater van een saunacenter Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Het eindexamen bestaat uit de mondelinge verdediging van het eindwerk. Voor wie is deze opleiding bestemd? Je bent actief binnen de wellness of gezondheidswereld. Tevens heb je interesse om een wellnesscenter op te starten of wil je de mogelijkheden en haalbaarheid aftoetsen.
spouwmuurisolatie
Gent Wellness Academie.
Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialiste na het volgend van deze opleiding! Anatomie, pathologie fysiologie. Kennis van anatomie, pathologie fysiologie is fundamenteel voor wellness en beauty professionals. Gezondheid en veiligheid staan voorop! Hairstyling is een onmisbaar en creatief onderdeel van een beautylook.
wellness brugge
wellness spamanagement VIVES.
VIVES Kortrijk opent volgende week House of Wellbeing voor de opleiding wellbeing en vitaliteitsmanagement. VIVES lanceert unieke opleiding wellbeing en vitaliteitsmanagement in vroeger Kortrijks vlasmuseum. Interesse in wellness spamanagement bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info.
Opleiding Beauty Wellness Cursussen Beauty Wellness NHA.
Schoonheid en je goed voelen, dat is waar het om gaat bij de Beauty en Wellness cursussen. Van Nail Art tot Yoga en van Visagie tot Schoonheidsverzorging: leer alles over Beauty en Wellness met de cursussen van NHA. Wil je aan de slag als schoonheidsspecialiste?
Wellness SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Heb je belangstelling voor wellness? Wil je graag aan de slag met lichaam en geest? Dan zit je bij SYNTRA Midden-Vlaanderen aan het goede adres! Je krijgt les van echte professionals die je de kneepjes van het vak leren.

Contacteer ons